2024. június 14. péntek

A Kawasaki európai leányvállalata átveszi a magyarországi import irányítását

Megosztás

A Kawasaki magyarországi importtevékenységét 2024. január 1-től a Kawasaki Motors Europe N.V. Ausztriai fióktelepe veszi át.

A döntés a gyár azon szándékát követi, hogy központosítással erősítse jelenlegi pozícióját a régióban, amelytől a Kawasaki piaci részesedésének növelését várja, legalább 10%-os átlagos szintre.

Ez a racionalizálás számos előnnyel fog járni a jövőben: gyorsabb és hatékonyabb döntéshozatal, nagyobb marketingaktivitás, jobb elérhetőség, hatékonyabb erőforrás-felhasználás, jobb információáramlás, könnyebb koordináció, valamint piac- és versenyorientált kiskereskedelmi árképzés. Az integráltabb működés segíteni fogja a régió gazdasági környezetében bekövetkező változásokra való hatékonyabb reagálást.

Tom Zeller, a Kawasaki Motors Austria vezérigazgatója elmondta, hogy a Kawasaki Motors Europe nagyon elégedett az Ivanics Motor Kft. magyarországi teljesítményével, így az országban működő kereskedők napi munkájában egyelőre nem lesz érezhető változás.

Egy üzletfejlesztési koordinátort neveznek ki, kizárólag Magyarországnak és az Ivanics Motor Kft., a Kawasaki fő képviselete, továbbra is központi szerepet tölt be, valamint technikai és adminisztratív támogatással segíti a kereskedői hálózatot.

A 2024-es évről már most tudható, hogy kiemeltebb szerepet kapnak az olyan ügyfélrendezvények, ahol a közönség személyesen is kipróbálhatja a motorkerékpárokat. A teljesség igénye nélkül, ezek az új modellek várhatóak: Ninja ZX6-R, Ninja ZX-4R, Ninja ZX-4RR és Eliminator SE.

A vásárlók piac- és versenyképes kiskereskedelmi árakra, a motorkerékpárok, jetskik, ATV-k és Mule-k gyorsabb elérhetőségére, az alkatrész- és tartozékigények nívós kiszolgálására, valamint a Kawasaki Motors Austria és az Ivanics Motor Kft. által nyújtott magas színvonalú ügyfélszolgálatra számíthatnak.

Még több cikk

További témáink